+382 (0) 32 781 140

Marko Gerdijan: „Veoma smo zadovoljni rezultatima sajma“.

Prošlo je par dana od završetka Grafime, pa možemo da se osvrnemo na rezultate i sumiramo utiske.

Grafima je prošla, a nama je ostalo samo da se smešimo i sumiramo utiske. Drago nam je na velikom broju pozitivnih komentara na ponudu i ljubaznost svih iz tima Originala, ali i na izgled štanda. Trudili smo se da svima, i pored velike gužve, posvetimo što više vremena kako bi objasnili sve nedoumice, i nadamo se da smo u tome i uspeli.

Grafima je prosla, a nama je ostalo samo da se smesimo i sumiramo utiske

Svoje utiske podelio je i vlasnik Original d.o.o., Marko Gerdijan : „Ove godine smo imali veliku posećenost štanda i značajan broj konkretnih upita za uređaje. Uspeli smo ljudima da pokažemo nešto novo, i zaista mi je drago zbog toga. Veoma smo zadovoljni rezultatima sajma. Grafimom se na neki način nezvanično otvara vrhunac sezone poslovanja u našoj industriji, a mi smo u taj period ušli na velika vrata.“.

Na sajmu su nas posetili i predstavnici kompanije OKI koji su rekli: „Imamo odličnu saradnju sa Originalom već dugi niz godina, a njihova predanost da objasne naše uređaje svim zainteresovanima, što se ne odnosi samo na Grafimu, je neverovatna. Graphic Arts uređaji su nešto što naše dve kompanije dele kao zajedničku strast, zato što oni omogućavaju i najmanjim kompanijama sami da naprave marketing materijal koji im je potreban. U svakom slučaju, mislimo da je sajam odlično prošao, i drago nam je što smo uspeli našu pozitivnu poruku da prenesemo velikom broju ljudi.“.