+382 (0) 32 781 140

OKI štampači

Sa velikim brojem nagrađivanih proizvoda, kreativnim rješenjima iz oblasti štampe i velikim brojem dodatnih usluga OKI se pozicionirao kao jedan od najvećih proizvođača periferne PC opreme u industriji.

Proizvodnu gamu OKI-ja čine štampači u boji, crno-bijeli štampači, multifunkcionalni uređaji, termalni štampači, Point of Sale (POS) štampači koji nude najbolju ravnotežu vrijednosti, troškova i performansi.

Sendys Explorer
Unaprijedite upravljanje dokumentima

Unaprijedite poslovne procese i uštedite vrijeme sa Sendys Explorer sistemom, naprednim rješenjem za upravljanje dokumentima koje će unaprijediti protok dokumenata u kompaniji bilo koje veličine.

Sendys Explorer pruža korisniku mogućnost da skenira, konvertuje i izmijeni dokument i da ga nakon toga odštampa, sačuva na željenu lokaciju ili proslijedi na dalju obradu.

 

OKI Mobilna Štampa

Mobilna štampa Vam pruža mogućnost da sprovodite poslovne aktivnosti čak i kada ste u pokretu. Odštampajte dokument sa Vašeg pametnog telefona ili tablet uređaja gde god i kad god Vam zatreba. Iskoristite pun potencijal mobilne štampe i povećajte fleksibilnost i produktivnost Vašeg poslovanja.

Predstavljanje serije OKI plotera

Na 39. međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA 2017 Original Grupa je premijerno predstavila OKI ploter ColorPainter E-64s kao i štampače iz Graphic Art segmenta.

 

LED tehnologija

Serija moćnih multifunkcionalnih kolor uređaja koji unapređuju način na koji se rukuje i upravlja dokumentima. Kombinacija napredne tehnologije i sofisticirane Smart Extendable softverske platforme povećava produktivnost time što poboljšava unos, obradu i izlaz dokumenta.

Inovativna LED tehnologija nudi niz bitnih prednosti u odnosu na konvencionalne sisteme za štampu koji su bazirani na laserskoj tehnologiji. Prednosti LED tehnologije se ogledaju u četiri ključna elementa:

  • Visoka definicija štampe
  • Kompaktnost
  • Uticaj na životnu sredinu
  • Pouzdanost

Beli toner

Nova serija digitalnih kolor štampača sa belim tonerom.
Štampajte šta Vam treba i kad Vam treba u bilo kojoj boji uključujući i BELU.

Inovativna tehnologija koja uklanja poslednju barijeru u kreativnosti i dizajnu i koja predstavlja idealno rešenje za dizajnere, grafičare i sve ostale
koji imaju potrebu za ovakvim vidom štampe.